1997 FOREVER er en 43 minutter lang snowboardodyssé som utgir seg for å fortelle den sanne historien om hvordan regissør Carl Christian Lein Størmer hentet fram de som på 90-tallet utgjorde det som kanskje var et av verdens fremste snowboardmiljøer i Tromsø - 15 år etter - for å lage snowboardfilmen som aldri ble lagd da. Denne filmen vil du ikke gå glipp av - den vises med akustisk livemusikk!

 

Skutt i store deler på 8mm-film på locations i Nord-Norge, USA, New Zealand, Sveits, Italia og Sverige og narratert av den legendariske snowboardfilmskaperen Jerry Dugan. Dette er selveste snowboardfilmen som som dokumentarfilmen THERE'S ALWAYS NEXT SEASON (TANS) handler om. Vi kommer til å vise TANS på årets Fjellfilmfestival også.

 

Les Fri Flyt sin omtale av filmen TANS og 1997 Forever

Les mer om dokumentarfilmen TANS

 

Regissør: 

Carl Christian Lein Størmer

Skuespillere: 

Daniel Mikkelsen, Roy Olsen, Stian Skjærvik, Ronny Olsen, Stian Tapani Gundersen, Jerry Dugan

Spilletid: 

43 min

År: 

2014

Land: 

Norge

Director info: 

Carl Christian Lein Størmer (f. 1982) er en filmskaper, musiker og utdannet lege fra Tromsø. Han har laget flere kortfilmer og musikkvideoer, med et omfattende spenn av sjangere. Carl Christian er produsent på 1997 FOREVER og THERE'S ALWAYS NEXT SEASON - som begge vises på Fjellfilmfestivalen 2019.