På fjellfilm vil vår nye hovedsponsor være med på festen. Rab Equipment har salgordet "We the Mountain People" og produktene de produserer understreker aboslutt dette. Det skal være funksjonelt og holdbart, en rangletur på Memurutindtraversen er hverdags for Rab-produktene.

Rab Equipment Test Senter

For å la deg ta Rab på ordet tar de med seg testjakker i ryggsekken, som du får lov å teste ut under festivalen. Hva er vel bedre enn å prøve den potensielle arvtageren til den slitne skalljakka, som snart bare henger sammen på grunn av sølvteipen, i akkurat det elementet du har tenkt å bruke den i? Stikk innom Rab Equipment-teltet i sponsorgata på festivalområdet og lån deg ei jakke!

#Bestmountainmoment

I ryggsekken har Rab-gjengen også med seg en hashtag for anledningen. I teltet deres vil du finne ei stor tavle, som på fredag vil være helt tom. Men på søndag vil denne være full av polaroidbilder av glade fjellfilmere som har tatt bilde av seg selv og fortalt om deres #BestMountainMoment. Og du, gjør du det samme i løpet av helga kan du vinne en RÅ Rab Equipment sovepose!

I tillegg vil alle bilder som blir lagt ut på insta i løpet av helga være med i konkurransen om å vinne et råtøft komplett sett fra Rab. Settet inneholder Rab Microlight Alpine jakke, Nucleus Hoody, Vector bukse og Rab Logo lue! med andre ord ei skikkelig gavepakke. Det eneste du trenger å gjøre er å tagge dine fineste bilder med #BestMountainMoment, #WeAreRab og #Fjellfilm. Vinneren trekkes 16. september.

Som du ser gleder Rab Equipment seg til festival, ikke lenge igjen nå!