Hvem er du, Anders Oskar?

En generelt avslappa trønder som lever etter mottoet " Turan som tælle". Glad i friluftsliv og har alltid speilrefleksen og en mp3-spiller stappfull med god musikk med på tur. Jobbet med kommunikasjon og gründere i Danske Bank, men skiftet beite til Reitangruppen i vår.

Hva gjør du i forbindelse med Fjellfilm?

I år blir 3.året jeg har ansvar for å snurre plater under dunjakkediscoen. For meg som er en turglad, foto & film interessert DJ er Fjellfilmfestivalen omtrent så bra som det kan bli! For øvrig er jeg også lavvoansvarlig i gjengen, et ansvar jeg ikke tar lett på.

Hva er ditt beste Fjellfilmminne?

Det må bli Fjellfilm 2014. Vi sto på toppen av en vindstille Rasletind (2105 moh), med 22 grader og blå himmel. Tilbake i camp, lett solbrent, så vi sola forsvinne i horisonten av Gjende mens 2-3 primuser kokte på kveldens 3-retters. Det hele ble avslutta med et sterkt foredrag av Cecilie Skog og et legendarisk Dunjakkedisco.

Beskriv Fjellfilm med 3 ord

Sosialt, inspirerende og... Gjendeflue.

Nevn 3 ting man kan klare seg uten på Fjellfilm

  • Dry-tech/FR: Med maks 100 meter å gå fra p-plass/shuttlebuss har man råd til å spandere på seg skikkelige råvarer. God mat er halve Fjellfilm.

  • Jeans og andre forfengeligheter. Tur er tur.

  • Dårlig humør - Dog har jeg til gode å se noen ta med seg dette.

Hva må man ta med seg til Fjellfilm?

Gode ligge-og sitterunderlag må med. Kjekt både til film og foredrag, men også når du skal karre deg inn på naboens leirplass på lørdagskvelden. Et annet stalltips er å ha et par ekstra 10`ere på lur til dusjen inne på Gjendesheim, man bli populær av slik. For øvrig er fargekodede luer en smart greie, og her snakker jeg selvsagt på vegne av en venn......

 

dj oskar
dj oskar