Fjellfilmfestivalen er på jakt etter ny film- og foredragsansvarlig. Med andre ord er vi på jakt etter to av de viktigste personene til festivalkomiteen. Festivalens ledergruppe består av 8 personer som alle bidrar på frivillig basis, og film- og foredragsansvarlig har en sentral rolle i denne gruppa.

 Du vil ha ansvaret for å finne de aller beste filmene eller foredragene for å gjøre neste års festival til tidenes beste festival.

 

Rollene innebærere blant annet:

  • Finne og booke foredragsholdere eller filmer til festivalen
  • Innhente tekster og bilder til programmet
  • Sørge for at at foredragsholdere og filmskapere har all fått nødvendig informasjon før festivalen
  • Være vert for foredragsholdere og filmskapere under festivalen
  • Introdusere filmer og foredrag på scenen

Du vil ha mulighet til å sette sammen et lite team som du kan jobbe sammen med for å vurdere foredragsholdere eller innsendte filmer.

Fjellfilmfestivalen er i all hovedsak basert på frivillig arbeid, så stillingene er dessverre ikke lønnet. I stede får du honorar for jobben du gjør, og du får du være med en helt fantastisk gjeng å skape Norges beste Fjellfilmfestival, venner for livet, og selvsagt kompensasjon for utgifter du måtte ha.

Alt arbeid for festivalen er av et slikt omfang at det ikke skal komme i konflikt med jobb/skole. Den eneste tidsperioden man er nødt å forplikte seg til er under selve festivalen, og et par dager i forkant. 

Vi ønsker to utadvendte gledesspredere inn i gruppa vår, og det er en fordel om du er turinteressert og har et godt øye for gode fjellfilmer eller –foredrag.

Høres dette ut som noe for deg?

Send oss din søknad hvor du forteller om deg selv, hva du kan bidra med inn i festivalkomitèen, og hvorfor du vil ha vervet som enten filmansvarlig eller foredragsansvarlig.

Søknad sendes til: post@fjellfilm.no innen 1. desember.

For spørsmål kontakt: 

Maritha Bjørnbeth
97014228
Festivalsjef