NB: Det er 18 års aldersgrense på Fjellfilmfestivalen

 

HOLD DEG OPPDATERT!
Du kan få all nødvendig informasjon og oppdateringer sendt rett til mobilen ved å sende «Fjellfilm START» til 2030. Det koster 1 krone å sende den første meldingen, deretter er tjenesten gratis. Endringer i programmet og øvrig informasjon vil bli kommunisert via SMS og via facebookarrangementet.

 

INNSJEKK
I festivalens innsjekk hvor du registrerte deg og hentet festivalbånd, får du nødvendig informasjon fra vårt vertskap. Hittegods finnes også her.

 

Åpningstider
Fredag kl. 12.00 – 24.00
Lørdag kl. 08:00 – 11:00 og 16:00 – 21:00
Søndag kl. 08:00 – 12:00

 

TURINFORMASJON

Her får du informasjon om oppmøtetid og sted for turen du har meldt deg på. Du kan også få andre turtips. Billetter til turer og aktiviteter som har ledige plasser kan kjøpes her.

 

PÅMELDING TIL TURER OG AKTIVITETER 

All påmelding til turer og aktiviteter foregår i turinformasjonen på festivalen. Denne finner du ved hovedinngangen på Gjendesheim. Alle turer og aktiviteter kan du se i programmet vårt her. Alle spørsmål o.l. kan stilles til turinfoen.

 

Åpningstider
Fredag kl. 10:00 – 21:00
Lørdag kl. 08:00 – 19:00
Søndag kl. 09:00 – 12:00

 

FESTIVALBUTIKK OG SPONSOROMRÅDE
Fjellkjeden har stort salg av friluftsprodukter til gode priser hele helgen. Her og i resten av sponsorgata er det konkurranser, produktdemonstrasjoner og mye annet spennende. I Rab Equipment Demosenter kan du teste årets jakker som er perfekte til fine fjellfolk! På sponsorområdet vil du også finne teltet til Beni Gale der du kan kjøpe håndlagde produkter fra Nepal, og all inntekt går til STEPS Foundation sitt sosiale arbeid i Nepal.

 

Åpningstider:
Fredag kl 16.00 – 01.00
lørdag kl 08.00 – 10.00 og 17.00 – 01.00
søndag 10.00 – 15.00
PS: Festivalbutikken er åpen hele lørdagen.

 

ÅPNINGSTIDER BESPISNING OG DRIKKE
FREDAG
Dagservering a la carte: 11 - 17
Middag i spisesalen: 17 – 23
Fjellpizza: 16 - 02
Sirkusserveringen ølsalg: 16 - 02
Sirkusserveringen mat: 18 - 02

 

LØRDAG
Frokost (husk å smøre matpakke): 06 - 10
Dagservering a la carte: 11 - 17
Middag i spisesalen: 17 – 21.30
Fjellpizza: 14 - 02
Sirkusserveringen ølsalg: 14 - 02
Sirkusserveringen mat: 18 - 03
Dunjakkediskobar i sirkusteltet: 00 - 02

 

SØNDAG
Frokost (husk å smøre matpakke!): 07 til 12
Dagservering a la carte: 11 - 18
Fjellpizza: 11 - 16

 

MAT
Gjendesheim serverer frokost og middag til faste tider. For å benytte deg av dette tilbudet trenger du et matpass. Dette kan du kjøpe i resepsjonen på Gjendesheim. NB: begrenset antall! Utover dette kan du også kjøpe mat i serveringen ved sirkusteltet, pizza fra steinovnen i teltet utenfor Gjendesheim, samt mat i spisesalen på Gjendesheim utenom de faste bordsettingene.

 

DRIKKE
Det er ikke lov med medbrakt alkohol inne på festivalområdet (i teltcampen er det selvfølgelig lov med medbrakt alkohol). Dette regner vi med alle aksepterer og overtredelse kan medføre bortvisning og avklipt festivalbånd. Brudd på reglement knyttet til Gjendesheim sin skjenkebevilling kan medføre at de mister tillatelsen til å servere alkohol. Du får kjøpt både øl, vin, brus og andre alkoholfrie alternativ i sirkusserveringen på festivalområdet og i resepsjonsbaren i spisesalen inne på Gjendesheim.

 

MATLAGING I CAMPENE
Vi ønsker at alle tenker seg om både én og to ganger når dere skal lage mat på campen, og håper dere benytter dere av områder som ligger litt vekk fra teltene når dere fyrer opp primus og kokeapparat.

 

FELLESGRILL
Frem til den 15. september er det forbudt å tenne bål i utmark. Det er satt ut griller ved bålplassen i Camp Osen. Grillene vil være fyrt opp fra kl. 16:00 – 24:00 fredag og lørdag. Vi setter ut ved, kull og tennvæske. Meld fra til festivalinnsjekken om det mangler noe.

 

VANN

Det er vannkran i nærheten av festivalinnsjekken og på toalettbygget på Camp Osen. Man kan også fylle vannflasken på toalettene inne på Gjendesheim.

 

DUSJ OG TOALETTER
Det er satt ut toaletter ved Gjendeosen, ved buss-stoppen ved Gjendesheim og på festivalområdet ved Sirkusteltet. Toalett og dusj finnes i underetasjen på Gjendesheim. Gå inn hovedinngangen og ned trappa til venstre. Husk å 10-kroningen klar / poletter

(begge fås i resepsjonen på GH).