På Fjellfilmfestivalen vil det være både uteservering nede på festivalområdet, Gjendesheim Fjellpizza utenfor stuen, og servering inne i spisesalen på Gjendesheim.
For å spise inne må du ha matpass. Se under for åpningstider for de ulike spisestedene.

 

NB: Hvis du har kjøpt overnatting inne på Gjendesheim så er matpass inkludert!

 

Matpass kan nå kjøpes inne på Gjendesheim Turisthytte

 

Drikke 

Sirkusserveringen på festivalområdet serverer øl, vin og brus. 

Resepsjonsbaren i Spisesalen er stedet for å kjøpe alt av øl (stort utvalg av lokalt Atna-øl, weissbier og mye mer!)

 

Spisestedene 

Sirkusserveringen - Spisetelt med servering av lokal middagsrett.

Spisesalen - Inne på Gjendesheim. Her serveres frokost, a la carte og middag.

Fjellpizza: Uten for stuen på Gjendesheim serveres pizza fra steinovn. Her kan du også få kjøpt deg noe nattmat etter dunjakkediscoen på lørdag :)

Gjendekiosken: Nede ved båtkaia og selger diverse kioskvarer og noe enkel mat

 

Åpningstider Gjendekiosken

Fredag 09 - 23.00 (mulig lengre ved høyt trykk)

Lørdag 07 - 23.00 (mulig lengre ved høyt trykk)

Søndag 07 - 23.00

 

Matpass

Matpass kan nå kjøpes inne på Gjendesheim Turisthytte

 

NB: Har du kjøpt overnatting hos Gjendesheim er matpass inkludert.

Du kan kjøpe matpass i tillegg til festivalpasset. Matpass inkluderer frokost og niste lør/søn, middag fre/lør på Gjendesheim (OBS: begrenset antall). 
I år kan du også kjøpe kun middagspass om du vil lage deg frokost i campen og spise middagen inne. Husk at du da må kjøpe ett pass per middag du vil spise.

Priser 2019

  •     Kr 1104 for medlemmer i DNT
  •     Kr 1401 dersom du ikke er medlem i DNT
  •     Kr 336 per middag du vil spise, både medlem og ikke-medlem

 

Om du har kjøpt matpass får du utdelt et klippekort som gjelder for alle måltider når du henter ut festivalpasset ditt. I og med at det vil være servering både ute og inne på festivalområdet er det ikke lov til å ha med medbragt mat og drikke inn på festivalområdet. 

  

ÅPNINGSTIDER 2019

 

Fredag

Dagservering a la carte: 11 - 17

Middag i spisesalen: 17 – 23

Fjellpizza: 16 - 02

Sirkusserveringen ølsalg:  16 - 02

Sirkusserveringen mat: 18 - 02

 

Lørdag

Frokost (husk å smøre matpakke): 06 - 10

Dagservering a la carte: 11 - 17

Middag i spisesalen: 17 – 21.30

Fjellpizza: 14 - 02

Sirkusserveringen ølsalg:  14 - 02

Sirkusserveringen mat: 18 - 03 

Dunjakkediskobar i sirkusteltet: 00 - 02 

 

Søndag

Frokost (husk å smøre matpakke!): 07 til 12

Dagservering a la carte: 11 - 18

Fjellpizza: 11 - 16

 

Matlaging i campene

Vi ønsker at alle tenker seg om både én og to ganger når dere skal lage mat på campen, og håper dere benytter dere av områder som ligger litt vekk fra teltene når dere fyrer opp primus og kokeapparat. Vi setter ut griller som vil være varme fra kl 16 både fredag og lørdag. Ta med deg maten og bli kjent med andre sultne festivaldeltakere samtidig. 

Smaklig spis!