Få tilgang til alt det spennende som Fjellfilmfestivalen har å by på av foredrag, filmer og turer og kurs med festivalpasset

 

Instagramkontoen @slappavlittda styres av kjæresteparet Stian og Siri, som holder til i Harstad, der èn av dem bare elsker å være ute og den andre jobber med saken. Det er sikkert mange der ute som kan kjenne seg inn i den samme fordelingen i forholdet og vi er helt sikre  på at dette blir et morsomt innslag blant filmene og de andre foredragene på Fjellfilmfestivalen 2019.!

 

Hvem er @slappavlitt da?

Vi er Stian Hallén og Siri Vilberg, et kjærestepar som prøver å balansere den enes massive friluftsbehov med den andres mer bedagelige livsstil.

 

Hva driver dere med til vanlig?

Stian er lege og Siri er tekstforfatter.

 

Hva er deres største drømmer?

Stians største drøm er å klatre på noen høye fjell i Himalaya. Siri største drøm er å skrive en tynn bok.

 

Har dere vært på Fjellfilm før?

Vi har ikke vært på Fjellfilm før, så vi gleder oss veldig! 

 

Hva skal dere snakke om på Fjellfilm?

Vi skal snakke om noen av Stians eventyr på fjellet, både i inn- og utland, vi skal snakke om noen av våre felles, kortreiste eventyr og vi skal snakke om hvordan vi lever i et slags polyamorøst forhold som består av oss to og friluftslivet til Stian.

 

Hva spiser dere når dere skal kose dere skikkelig?

Når vi skal kose oss skikkelig, lager Stian en thai-inspirert pizza med koriander og peanøtter, og så spiser vi salt karamellis til dessert. 

  

Siri @slappavlittda