Fem mennesker drar på teambuilding i villmarken. Ved en forlatt teltplass finner de liket av en kvinne - og lar det ligge. Snart går det opp for dem at noe eller noen vokter teltplassen. Marerittet har såvidt begynt.

TV-selskapet RealTV skal om kort tid lage en realityserie hvor deltakerne skal overleve uten hjelpemidler i ødemarken.

For å sveise teamet sammen bestemmer sjefen Gunnar (Bjørn Floberg), at staben skal utsettes for det samme. Han tar dem med til en hytte langt inne i skogen, der de fem skal klare seg en helg uten medbrakt mat, mobiltelefoner og sigaretter. Teamet, som består av Lasse (Kristoffer Joner), Per (Marko Kanic), Elin (Eva Röse) og Sara (Sampda Sharma), følger noe motvillig med.

Lasse og Per snubler etter hvert over en forlatt teltplass. Telt, mat og klær ser urørt ut, men Lasse får en ekkel følelse. Idet Per finner liket av en ung kvinne i tjernet er uhyggen et faktum. Gunnar presser Lasse og Per til å holde kjeft om det de har oppdaget til turen er over, men det går ikke lang tid før det går opp for dem alle at de befinner seg i den største fare.

Skogen lukker dem inne og når mørket faller på begynner skremmende ting å skje. Tilliten og samholdet i den lille gruppen settes på harde prøver. Redde og paranoide mistenker de hverandre for å stå bak de grusomme hendelsene, men det skal vise seg at marerittet bare såvidt har begynt...

 

Fakta om Villmark
Norgespremiere 21.02.2003
Sjanger Grøsser

Skuespillere
Kristoffer Joner
Bjørn Floberg
Sam Sharma
Eva Röse
Marko Kanic

Regi
Pål Øie

Manus
Pål Øie og Christopher Grøndahl

Produsent
Jan Aksel Angeltvedt

Foto
Sjur Aarthun og Tore Vollan

Musikk
Bl.a. Tweeterfriendly Music