Fritt Vilt 3 kom ut i 2010 og skildrer historien om fire ungdommer som drar til fjells for å oppsøke det forlatte fjellhotellet - Stehøe fjellhotell, der en ung gutt forsvant. Etter å ha slått leir i skogen begynner ting å skje.

 

Kort oppsummert - ingen spoileralert!

Jotunheimen 1976.

Stehøe fjellhotell er på konkursens rand etter flere mistenkelige og bisarre hendelser. Sikre på at deres sønn har noe med hendelsene å gjøre holder vertsparet ham unna gjestene ved brutalt å holde han innesperret i kjelleren. Men en dag skjer det noe som skal ryste familien for alltid. Den offisielle historien blir at gutten falt i en bresprekk mens han var ute og lekte, og at foreldrene ble tatt av ras mens de lette etter ham. Men var det sannheten?

 

Ti år senere har den mystiske forsvinningssaken enda ikke sluppet taket i politimannen som etterforsket saken. Liket av gutten ble aldri funnet, ei heller foreldrene. Nå er han på nytt på vei opp i fjellet. Med seg i bilen har han seks ungdommer som skal på en tilsynelatende uskyldig fjelltur.

 

Intetanende om hva de har begitt seg ut på står de seks ungdommene plutselig midt i et drama som skal vise seg å få grusomme konsekvenser. Et drama som kaster et nytt og brutalt lys over hendelsene på hotellet.

 

Det skal snart vise seg at det som skjedde på Stehøe fjellhotell den fatale vinterdagen i 1976 var noe ganske annet enn hva politiet tidligere har trodd.

 

Kjøp festivalpass til Fjellfilmfestivalen 2019

 

Om filmen

Norgespremiere 15.10.2010

Originaltittel Fritt vilt III

Sjanger Skrekkfilm

Skuespillere Ida Marie Bakkerud Julie Rusti Terje Ranes Kim S. Falck-Jørgensen Sturla Rui Arthur Berning Nils Johnson Pål Stokka Trine Wiggen Hallvard Holmen.

Regi Mikkel Brænne Sandemose

Manus Peder Fuglerud Lars Gudmestad

Produsent Martin Sundland Kristian Sinkerud

Foto Ari Willey

Musikk Magnus Beite

Nasjonalitet Norge

Originalspråk Norsk

Lengde 1 t. 37 min.

Produksjonsår 2010

Produksjonsselskap Fantefilm AS

Distribusjon Nordisk Film Distribusjon