Salget av festivalpass, matpass og overnatting er åpnet.

 

Festivalpass

Festivalpass kan du kjøpe her 

Disse billettkategoriene kan du velge mellom: 

  • 999,-
    Pris for medlemmer hos DNT og/eller abonnenter på UTE eller Fri Flyt. Inkludert i festivalpasset er også 2 utgaver av UTE. Hvis du allerede er abonnent på UTE blir abonnementet ditt forlenget.
  • 1399,-
    For deg som ikke er medlem hos DNT eller abonnent på Fri Flyt / UTE. Inkludert i festivalpasset er også 2 utgaver av UTE.

Når du har kjøpt festivalpass til Fjellfilm vil du få billetten tilsendt på epost. Om du mot formodning ikke mottar billetten, send en mail til kundeservice@friflyt.no

Festivalpasset du har mottatt har en unik QR-kode, som du enten kan laste ned på telefonen eller printe ut. QR-koden blir scannet i registreringen på Gjendesheim.

Billetten er personlig, det vil si at om du selger billetten din trenger du ikke å registrere navneendringen, men du overleverer PDFen med QR-koden til den nye eieren.

Har du noen spørsmål kan du sende en epost til post@fjellfilm.no / kundeservice@friflyt.no

NB! Festivalen refunderer ikke mellomlegget mellom billetter for ikke-abonnenter dersom du har blitt DNT- eller UTE/Fri Flyt medlem etter at du kjøpte billetten.

Matpass

Matpass kjøper du her 

Du kan kjøpe matpass i tillegg til festivalpasset. Matpass inkluderer frokost og niste lør/søn, middag fre/lør på Gjendesheim (OBS: begrenset antall). 
I år kan du også kjøpe kun middagspass om vil lage deg frokost i campen og spise middagen inne. Husk at du da må kjøpe ett pass per middag du vil spise.

Priser 2019:

  •     Kr 1104 for medlemmer i DNT
  •     Kr 1401 dersom du ikke er medlem i DNT
  •     Kr 336 per middag du vil spise, både medlem og ikke-medlem

Overnatting på Gjendesheim

For de som ikke ønsker å sove ute i telt har Gjendesheim noen rom og sengeplass på sovesal tilgjengelig under festivalen. Men du må være kjapp ute, for det er mange som allerede har booket seg plass i en seng!

Overnatting kan bookes her. 

 

Turer og aktiviteter

Plass på de organiserte turene og aktivitetene kan du kjøpe her

 

Velkommen skal dere være!