HALVDAGSTUR PÅ TEKNISK STI (4-5 timer)

Oppmøte: Gjendesheim

Dag: Lørdag og søndag

Tid: kl. 10.00

Antall: 

Pris: 620,- per. pers

Påmelding: Ikke åpnet enda

 

Deltakeravgiften inkluderer:

- Shuttle fra Gjendesheim og tilbake

- NMIG-sertifisert guide på hele turen

- Tips og triks for bedre teknikk

 

Passer for:

Deg som har syklet litt fra før, og for deg som har syklet masse. Du bør være komfortabel med å sykle på sti og røtter. Du kan stille med egen sykkel og utstyr eller leie av Bike Beitostølen.

  
Lurer du på hvor du finner de beste mulighetene for stisykling? Dropp maset med planlegging og bomtur og bli med den lokale guiden på tur. Dagens sti velges ut fra vær- og stiforhold, men garantert er at det blir teknisk stisykling med en flott blanding av flyt, sten, røtter, klippe og vakker utsikt. Alt etter hvor vi skal har vi muligheten til å slenge syklene på taket av bilen og la 4-hjulstrekken føre oss til de beste stiene i området.
Vi stiller med sertifisert NMIG guide og det vil bli tips og tricks til bedre teknikk underveis.

 

Er du usikker på om dette er noe for deg? Turen tilpasses deltager-nivået, men er du i tvil om du har ferdighetene som trengs, så ta kontakt for en hyggelig sykkel-prat. 

 

Utstyr

Vi forventer du har med deg en sti- eller terrengsykkel, hjelm, vann, snacks, klær etter værforhold og kanskje en ekstra slange. Vi anbefaler fulldempet stisykkel og formidler leie av sykkel, hvis du trenger det. Kontakt: Bike Beitostølen

 

Kontakt

Tel: 92268482 / 92272169

Epost: bikebeitostolen@gmail.com

Hjemmeside: www.bikebeitostolen.com