På Fjellfilmfestivalen vil det være både uteservering nede på festivalområdet, Gjendesheim Fjellpizza utenfor stuen, og servering inne i spisesalen på Gjendesheim.
For å spise inne må du ha matpass. Se under for åpningstider for de ulike spisestedene.

Her kan du kjøpe matpass. (IKKE AKTIV FØR APRIL 2019 NÅR FESTIVALPASSSALGET ÅPNER)

.

Drikke:
Sirkusserveringen på festivalområdet serverer øl, vin og brus

Resepsjonsbaren i Spisesalen er stedet for å kjøpe alt av øl (stort utvalg av lokalt Atna-øl, weissbier og mye mer!)

.

Spisestedene: 

Sirkusserveringen - Spisetelt med servering av lokal middagsrett.

Spisesalen - Inne på Gjendesheim. Her serveres frokost, a la carte og middag.

Fjellpizza: Uten for stuen på Gjendesheim serveres pizza fra steinovn. Her kan du også få kjøpt deg noe nattmat etter dunjakkediscoen på lørdag :)

.

Matpass

Har du kjøpt overnatting hos Gjendesheim er matpass inkludert.

Om du har kjøpt matpass får du utdelt et klippekort som gjelder for alle måltider når du henter ut festivalpasset ditt. I og med at det vil være servering både ute og inne på festivalområdet er det ikke lov til å ha med medbragt mat og drikke inn på festivalområdet. 

Matpass kan kjøpes her. (IKKE AKTIV FØR APRIL 2019 NÅR FESTIVALPASSSALGET ÅPNER)

.

Priser 2018 - nye priser for 2019 kan komme

Matpass for medlemmer av DNT: 1080 kr. 

Matpass for ikke-medlemmer av DNT: 1369 kr
Kun middag fredag: 328 kr

Kun middag lørdag: 328 kr

.

ÅPNINGSTIDER 2018 - Vi vil forsøke å holde samme åpningstider i 2019

------------------------------------------------------

Fredag

Dagservering a la carte: 11 - 17

Middag i spisesalen: 17 – 23

Fjellpizza: 16 - 01
Sirkusserveringen ølsalg:  16 - 02

Sirkusserveringen mat: 18 - 22

.

Lørdag

Frokost (husk å smøre matpakke!): 06 til 10

Dagservering a la carte: 11 - 17

Middag i spisesalen: 17 – 21.30

Fjellpizza: 13 - 03

Sirkusserveringen ølsalg:  14 - 02

Sirkusserveringen mat: 18 - 02 

Dunjakkediskobar i sirkusteltet: 00 - 02 

.

Søndag

Frokost (husk å smøre matpakke!): 07 til 12

Dagservering a la carte: 11 - 18

Fjellpizza: 11 - 16

.

Matlaging i campene

Vi ønsker at alle tenker seg om både én og to ganger når dere skal lage mat på campen, og håper dere benytter dere av områder som ligger litt vekk fra teltene når dere fyrer opp primus og kokeapparat. Vi setter ut griller ved camp Osen som vil være varme fra kl 16 både fredag og lørdag. Ta med deg maten og bli kjent med andre sultne festivaldeltakere samtidig. 

Smaklig spis!