Fjellfilmfestivalen er på jakt etter ny filmansvarlig. Festivalens ledergruppe består av 8 personer, og filmansvarlig har en sentral rolle i denne gruppa. Ansvarsoppgavene dine vil nok gå utover det netflix'n'chill involverer, men det betyr ikke at det ikke er like gøy! 

.

Kort fortalt

- Ja, du får lønn

- Ja, vi dekker overnatting

- ..vi dekker også mat og reisekostnader

- Ja det blir gøy!

.

Lengre fortalt

Filmansvarlig

  • Ha ansvaret for å finne de aller beste filmene for å gjøre neste års festival til tidenes beste
  • Hente inn filmer og tillatelser
  • Innhente tekster og bilder til programmet som beskriver de ulike filmene
  • Sørge for at alle filmskapere har fått all nødvendig informasjon før festivalen
  • Være vert for filmskapere under festivalen
  • Introdusere filmer på scenen

Det forsøkes å sette sammen en filmgruppe som kan gjøre arbeidet med filmprogrammet litt mindre omfattende for hver enkelt og din rolle vil være å lede denne gruppen. Du vil også få muligheten til å sette sammen teamet som du kan jobbe sammen med for å vurdere innsendte og andre aktuelle filmer.

 

Fjellfilmfestivalen er i all hovedsak basert på frivillig arbeid, men alle i ledergruppen mottar et honorar for jobben de gjør. I tillegg får du også være med en helt fantastisk gjeng å skape Norges beste Fjellfilmfestival, venner for livet, og selvsagt kompensasjon for utgifter du måtte ha. Vi dekker også reisekostnader, kost og losji under selve festivalen.

 

Alt arbeid for festivalen er av et slikt omfang at det ikke skal komme i konflikt med jobb/skole. Den eneste tidsperioden man er nødt å forplikte seg til er under selve festivalen, og et par dager i forkant.

 

Høres dette ut som noe for deg?

 

Kanskje du heller vil være frivillig?

 

Send oss din søknad hvor du forteller om deg selv, hva du kan bidra med inn i festivalkomitèen, og hvorfor du vil ha vervet som enten filmansvarlig.

Søknad sendes til: tonje@friflyt.no

For spørsmål kontakt: 
Tonje Sameien
97954878
Festivalsjef