Om du gleder deg like mye som oss til september og har lyst til å bli med til fjells for å oppleve årets fjelleventyr, har du 3 billettkategorier du kan velge mellom:

  1. Festivalpass for medlemmer av DNT eller UTE: 985 kr
  2. Festivalpass for ikke-medlemmer av DNT eller UTE: 1350 kr
  3. Festivalpass inkludert abonnement av UTEmagasinet (verdi 1529 kr): 1050 kr

Festivalpass kan du sikre deg her.

Overnatting og matpass

Fjellfilmfestivalen arrangeres ved Gjendesheim turisthytte ved foten av Besseggen, og for de som ikke ønsker å sove ute i telt har Gjendesheim noen rom og sengeplass på sovesal tilgjengelig under festivalen. Men du må være kjapp ute, for det er mange som allerede har booket seg plass i en seng!

Overnatting kan bookes her.

Gjendesheim byr også på nydelig frokost og en utsøkt 3retters middag inne i spisesalen. For å spise der må du kjøpe matpass. Du kan enten kjøpe fult matpass som inkluderer frokost/niste lørdag og søndag, og middag fredag og lørdag.

Nytt av året er at om du ønsker å ta med deg frokosten selv, men ikke har lyst til å bruke tid på å lage middag i campen, kan du kjøpe middagspass. Men husk: du må da kjøpe like mange pass som antall middager du vil spise. 

Matpassene koster:

  1. For DNT medlemmer: 1080 kr
  2. For ikke-DNT medlemmer 1369 kr
  3. Kun middag: 328 kr

Har du booket deg plass i en seng er matpass inkludert i prisen.

Matpass kan kjøpes her.

 Turer og aktiviteter

Fjellfilmfestivalen er ikke bare film. Sammen med oss kan du lære deg å lage turmat som får turkompisen til å måpe av begeistring, eller du kan lære hvordan du navigerer i terrenget og blir klar for å vinne multisportkonkurransen. Du kan rafte ned Sjoa, eller hoppe fra topp til topp på Valdresflya før den første øl`en åpnes og filmintrykkene strømmer på! Og apropo øl: etterspørselen på ølcruiset vårt har vært så stort at vi har valgt å utvide det med 2 båter! Velg samme båt som kompisen når du melder deg på, så får dere smake sammen.

Mesteparten av programmet er klart og du kan lese om turene våre her og aktivitetene våre her.

Billetter til disse slippes også på i dag, og de kan kjøpes her.